Nunta senzationala la Hateg

0 Submitted by on Tue, 15 October 2013, 14:59

      In primul rand dorim sa va multumim ca vizitati site-ul pensiunii Cora! Dorim sa va convingem de serviciile si avantajele pe care Pensiunea Cora vi le pune la dispozitie, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este prin a va prezenta una din nuntile tinute la pensiunea noastra din Hateg. Fotografiile atasate in aceasta postare au fost realizate in data de 24 iunie 2012 la nunta Mihaelei si a lui Millan.
      A fost o nunta superba cu multi invitati si meniuri diverse. Invitatii au avut la dispozitie 2 parcari spatioase, cautarea locului de parcare nefiind o problema. Cu o capacitate de 600 de persoane, invitatii s-au putut simti in largul lor in spatioasa sala, iar imensul ring de dans a fost gazda unor spectaculoase dansuri cele mai bune dintre acestea putand fi realizate si pe scena de dans pe care Pensiunea Cora o pune la dispozitie clientilor. Pentru ca atmosfera sa fie una deosebita, Pensiunea Cora va ofera lumini si efecte speciale, dar in acelasi timp si locuri speciale de relaxare sau de realizat fotografii. Vorbim desigur despre panorama de care Pensiunea Cora dispune, un frumos loc de relaxare cu vedere asupra Hategului ducand catre muntii Retezat. La lumina zilei se pot realiza fotografii superbe in aceasta locatie, iar pe timpul noptii panorama este absolut fabuloasa, invitatii dumneavoastra putand sa se relaxeze si sa socializeze intr-un cadru special. De mentionat este faptul ca dispunem doar de personal calificat, ospatari cu ani de experienta si foarte bune referinte, iar bucatarii nostri foarte bine pregatiti sunt dispusi sa gateasca orice la cererea clientilor nostri.
      In incheiere dorim sa va convingem de faptul ca suntem un partener serios si sa va asiguram ca odata ce ne-ati ales locatia pentru sarbatorirea oricarui fel de eveniment, nu veti regreta si veti primi cele mai bune servicii!

Written by

Pensiunea Cora din Hateg este mai mult decat o pensiune. Este un complex de servicii pentru o relaxare totala. Pensiunea Cora din Hateg va ofera cazare, sala de nunti, sala de conferinte, 3 parcari auto spatioase, loc de relaxare cu o panorama superba asupra muntilor Retezat. Pe langa toate acestea din anul 2013 pensiunea Cora pune la dispozitie si o piscina care are o capacitate de pana la 100 de persoane si o sauna pentru o relaxare totala.

No Comments Yet.

leave a comment